AMS målerbytte

Øvre Eiker Nett AS skal bytte ut alle el-målere i vårt nettområde. Bakgrunnen er en beslutning hos myndighetene om at alle nettkunder i Norge skal ha automatisk måleravlesning innen 1.1.2019. Vi ferdigstilte et prosjekt med målere for automatisk innsamling i 2010, men dette systemet klarer ikke å innfri myndighetenes krav. For Øvre Eiker Nett AS berører dette ca. 9500 kunder. Myndighetene kaller det AMS (Avanserte Måle- og Styringssystemer). Vi kaller det Smart Strøm, fordi det åpner for en smartere håndtering av el-forbruket både for forbruker, nettselskap og miljø. På landsbasis vil ca. 2,4 millioner el-målere i landet byttes ut med nye, digitale målere.

Øvre Eiker Nett As starter utskifting i område Skotselv og Vestfossen fra 01.06.17. Området Hokksund starter 01.09.2017. Vi satser på at byttingen vil være ferdig innen 01.01.2018.

Les mer her

Et kort avbrudd

Når vi bytter din e-måler vil det oppstå et kort strømbrudd. Det er da viktig at følsomt utstyr, som for eksempel datamaskiner, er slått av i monteringsperioden.

 

NB!     I forbindelse med målerbyttet vil vi gjerne kommunisere med deg på SMS og e-post.

Gå til Min Side og logg inn med kundenummer og målernummer for gjøre endringer vedrørende din kundeinfo hos oss. Kontakt oss helst på epost: post@oenett.no hvis det er noe du lurer på.

Øvre Eiker Nett AS bruker godkjente, underleverandører som utfører arbeidet for oss. Byttet vil fortrinnsvis skje innenfor normal arbeidstid, og det tar ca. 45 minutter. Strømmen vil være avslått imens.

 

Du vil bli kontaktet av vårt bookingsenter for avtale om tidspunkt for målerbytte.

Selve el-måleren og monteringen vil du ikke motta faktura for, dette dekkes over nettleien over tid.

Design og utvikling: Senson AS